Пернишките диджеи на Нова година: DJ Макси си счупи автомобила и постави рекорд: Натъпка 6 тонколони, осветление, стойки и кабели в малкото си „Пежо“ 106! Енергото в Самоков краде DJ Христо Райков от заведение до Боровец часове преди Нова година! Култовият DJ Боби потегли към новогодишното парти с петолевка в ръка!

Броени часове остават до Нова година. Пернишките диджеи вече са по местата си и готови за купон, видя ZaPernik.com.

По-оборотните от диджеите са извън Перник, други са останали в града и забавляват перничани на Нова година.

Хитовият диджей от Перник Марио Александров – Макси си е купил нова озвучителна техника за Коледа и Нова година, похвали се той. За негов късмет обаче, големият му автомобил, с който пренася озвучителната си техника се счупи, а приятелите му го отствирили с лека кола и DJ Макси смая всички, напъхвайки 6 тонколони, усилватели, стойки, кабели и осветление в малък Пежо 106.

Тази вечер ди джей Макси ще забавлява около 250 човека на Банско, научи zaPernik.com.

Обичаният от купонджиите ди джей Христо Райков планираше тази година да не озвучава на Нова година. И устиска до … днес. Когато извънредно е извикан от комплекс до Боровец, където уговорения диджей е прецакал хората. „Обещах си тази година да остана у дома с приятелката си, но ми стана съвестно за хората, които са завлечени от мои колеги“, каза Христо.

Тази вечер Христо Райков е бил искан извънредно и от Енергото на Самоков, той като им е правил няколко пъти банкетите, но е отказал. Стигнало се дотам, че от Енергото се обадили в заведението, където ще пуска Христо тази вечер да се пазарят да им го дадат, но сделка не станала.

С пет лева в ръка потегли към новогодишната вечер известния от миналото ди джей Боби. 

Как и къде посрещате нова година, купонджии? Пишете ни, станете известни в цял Перник!

Коментари

коментара