Кметът Вяра Церовска със силни думи към шампиона по борба Иво Ангелов: Ти правиш характери, ти си страхотен пример за децата на Перник!

 Световният и европейски шампион по борба класически стил и треньор на клуба по борба „Миньор“ Иво Ангелов,  се срещна с кмета Вяра Церовска и зам.-кмета Денислав Захариев.
Повод за срещата бе огромното признание, което получиха пернишките боксьори, което можете да си припомните ТУК.
 

Иво Ангелов доведе със себе си и малките шампиони , с които се гордее клуба. Сред тях беше и най-малката звезда – седемгодишният Борко Владов, който е носител на 7 златни медала.

Кметът на Перник, която не пропуска да поздрави хубавите примери за града се обърна към Иво Ангелов със силни думи:
„Ти го правиш характер, даваш му сила да е готов за победа. Ти си страхотен пример за децата. За Перник и България ти си една изключително силна и важна личност , по която всички могат да се мерят и да се борят да приличат на теб“,каза Вяра Церовска и призова всички млади спортисти да вървят смело по стъпките на Иво Ангелов.
Иво Ангелов също пожела да бъдат живи и здрави. Той посочи, че ръководството на клуба „Миньор Перник“ дава всичко възможно тези деца да са в залата, да тренират и да са по-малко на улицата.
Купата за международния принос се дава по случай силното представяне на европейското първенство и силното международно участие на пернишките борци. Отличията са за европейската тила на Тарек Абдел, който е с произход от Египет , но се бори за България и защитава пернишкия клуб на Републиканско първенство, също петите места на Николай Байраков и Даниел Александров на световно първенство и второто място завоювано от Иво Ангелов на европейско първенство.

Коментари

коментара