Снимка на Бойко Борисов с пернишки политик взриви България

Снимка на тенис корта, на която министър председателят Бойко Борисов е по къси панталони и с голи гърди, заедно с пернишки общински съветник предизвика диаметрално противоположни коментари в България, видя zaPernik.com.
Както се казва духовете бяха разбунени, а коментарите за министър-председателя под снимката в социалната мрежа са от „осанна до разпни го“. 

Снимката беше публикувана от Георги Харизанов – бивш директор на „Напоителни системи“, осъждан, а понастоящем шеф на Института за дясна политика. Текстът под снимката, който е поставен от Харизанов, гласи : „Нямам никаква представа за какво сме се ухилили така с Наско, при положение че /пак/ паднахме„.

„Наско“ е общинският съветник в Перник от листата на ГЕРБ Атанас Захариев – неизвестен в политическите среди на Перник, държи железария, в която почти никой не влиза, свързван с бизнес с железа в завода „Стомана“.

В отбора на премиера на снимката се вижда, че е играл стоматологът Петър Сербезов.

Част от коментарите гласят: 

„За първи път виждам мъж гол до кръста на тенис корт, при това не по мъжки изваян, а възпълничък – и това било нашият премиер :-/ На риболов край езерото – може, на плажа, край плувния басейн – естествено, но на тенис корта, при това в компанията на трима с тениски… Не ми изглежда много естетично“.

Самият Харизанов отговаря иронично: „По принцип играем с балтони, ама вчера забравихме да ги вземем от химическо“.

„Мисля, че и Путин имаше полугола снимка. Значи и ББ може да има такава. Няма да се излагаме пред чужденците я. Само дано Меркел не последва примера на своите източни приятели, че ще стане интересно.“

„Те това е държавата с гол премиер и бос президент“.

„Важното е, че не е бос, на тенис корт е, не е в президентската резиденция“.

Припомняме, че кадърът с голия Борисов се появява седмица, след като снимка на президента Румен Радев и съпругата му направи фурор в социалните мрежи. На фотото държавният глава и първата дама позират с Лили и Митко – децата от Вълчан дол, които са в тежко социално положение.

Братчето и сестричето въртят сами цялото домакинство и се грижат за болните си родители. Десислава Радева лично отиде в селото, за да се срещне с децата и дори ги покани на гости в резиденция „Бояна“. Кадърът тогава показа президента Радев в непозната светлина – не облечен с обичайния костюм и вратовръзка, а с потник, къси панталони и бос. Той топло е прегърнал малката Лили, а съпругата му пък е прегърнала Митко. Тази снимка предизвика не по-малко коментари.