БРАВО, ПЕРНИК! Деца направиха концерт в подкрепа на една майка!

На 7.04.2017г. се проведе благотворителен концерт “Да помогнем на Ани!“ в ОДК гр.Перник, организиран от танцова група по хип-хоп Dance Squad.

Младежите успяха да препълнят залата за пореден път!

Освен разпродадените места дни преди самият концерт, на място дойдоха много хора желаещи да помогнат, макар и да бъдат правостоящи.

В събитието взеха участие група СкандаУ, Николета Станойкова, Masters of the Dance, Габриела Миланова, Александрина Иванова, Виктория Здравкова. Dance Squad бяха подкрепени от целия екип на РМД Мошино, които съдействаха с всичко необходимо, за да може да се проведе концертът.

Децата от предучилищна група “Пипи дългото чорапче“, с ръководители г-жа Оля Стоянова и г-жа Ралица Борисова към детска градина номер 1 “Миньорче“, организираха благотворителен базар, за който изработиха вази, кошнички и хартиени цветенца с много любов! Към базара се включи и Филаделфия с ръчно изработени декопирани стъклени красоти. На базара всеки можеше да си закупи и ръчно изработени икони от Надя Симеонова и Весела Миткова.

Парите от всеки закупен предмет, както и от дарителската кутия поставена на входа, отидоха в подкрепа на каузата! Цялата събрана сума от вход, базар и кутия е 3848лв. Беше изработен протокол, където е описана цялата сума, както и имената и подписите на хората преброили парите.

Be the first to comment

Leave a Reply