Женското ръководство на ГЕРБ Перник се събра, причината е…

Областното ръководство на Жени ГЕРБ-Перник изрази категоричната си подкрепа към кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ, съобщиха от партията за ZaPernik.com.

Областното ръководство на женската структура на ПП ГЕРБ-Перник проведе регулярното си заседание. По време на срещата беше обсъдена организацията на предстоящия форум „100 жени в управлението“, на който ЖГЕРБ-Перник ще бъде домакин. Форумът е първата от поредица инициативи под надслов „100 жени…в България“ “, които ще се проведат в 28-те области в България в подкрепа на развитието, утвърждаването и усъвършенстването на жените в управлението, политиката и бизнеса. Инициатор и организатор на поредицата форуми е представител и национален лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Дами от област Перник, заемащи високи управленски позиции, ще споделят своя опит и ще разкажат за това как успяват да постигат забележителни резултати. Събитието ще се осъществи под патронажа на Председателя на 43-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева.

Дамите от ГЕРБ обсъдиха още актуалната политическа обстановка в страната и бяха единодушни, че стоят твърдо зад кандидатурите на г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на Република България.

Be the first to comment

Leave a Reply