Кметът на Община Земен Михаил Златанов стартира кампания за пролетно почистване, Перник помага с работна сила

Перник помага на Земен за почистването на входа на града.

Кметът на Община Земен Михаил Златанов изказва своите най-сърдечни благодарности към ръководството на Община Перник за съдействието и помощта по изрязване и оформяне на храстите, както и за тяхното почистване на входа на гр. Земен.

В малката пернишка община кипи активно пролетно почистване, като кампанията е под наслов „Да почистим Земен – нашият дом“ – 2024.

Да направи чист града си е и едно от предизборните обещания на новия кмет Михаил Златанов. Кампанията за почистване на Земен вече стартира от 10- ти април и ще продължи до 30-ти парил.

Всеки жител на Земен може да се включи в кампанията, като почисти и облагороди пространствата около своите домове и градини, междублоковите пространства, тревните площи, тротоарите, стълбищата, уличните платна – всички места, които са свързвани с нашия живот.

Обръщам се и към ръководителите на предприятия, учреждения и фирми да организират своите служители за участие в инициативата, като почистят прилежащите си територии. Нека всички ние да обединим усилията си и направим по-приветлив града и селата ни. И нека всеки посетил този прекрасен район да остава с прекрасни впечатления и да иска да се завърне отново тук – призовава кметът Златанов.
В рамките на кампанията, Общината ще има поредица от акции за почистване и облагородяване на обществените пространства, като информацията за тях ще бъде оповестена допълнително.

Коментари

коментара