Как работници на ВиК отстраняват тежката авария, която остави без вода перничани – СНИМКА

Снимка: Християн Богданов, Фейсбук

Тежка авария остави без вода перничани. Вчера аварията възниква в Клон 1 и спират водата на жителите от центъра на Перник, кварталите Калкас, Могиличе, Рудничар, Иван Пашов, Радина чешма, Драгановец, селата Мещица, Витанонци и Дивотино. 

И докато перничани се нервират и си казват: „пак ли“, в социалната мрежа излезе снимка на работниците по отстраняване на аварията.

Християн Богданов публикува фотото с думите: Адмирации за хората, които хулите и които не са със семействата си тази вечер, а се борят с повредата другите да имат вода.

Ето какво пише той: 

„Адмирации на хората които постоянно ги хулите , плюете и обиждате , защото точно тези хора в момента на това време стоят и не се прибират на топло вкъщи при семействата си , а работят докато не възобновят водоподаването към къщите ни !!! Всеки знае да пише и да плюе, но никой не се поставя на тяхно място точно в тези моменти!!! И ДО НЯКОИ ФИЛОСОФИ ДА ВМЕТНА “ ДОРИ ТУК ИГРАЯТ НА КРИЕНИЦА , МОЖЕ ДА СЕ ЗАГЛЕДАТЕ КАК СЕ Е СКРИЛ ЧОВЕКА, А ДРУГИЯТ СВЕТИ ЗА ДА ГО ОТКРИЕ…. ХУБАВА ВЕЧЕР !!!
П.С. Не слагайте всичко и всеки под общ знаменател , защото както всеки човек , институция… Всеки има както плюсове така и минуси…
СНИМКАТА Е ОТ АВАРИЯТА ТАЗИ ВЕЧЕР 17.01″
Снимка: Християн Богданов, Фейсбук

Коментари

коментара