Успешна година за кикбоксьорите на KL kickboxing club Pernk

Пореден успех и последен за тази година бе, Гала вечерта на професионалният ринг „PRO FIGHT” 24, където KL бе представен от състезателя при мъжете до 8 6кг Росен Бисеров.

PRO FIGHT 24! Едно уникално събитие, където пред препълнена зала се бяха събрали едни от най добрите бойци на професионалният ринг.
Въпреки че Росен Бисеров бе подгряваща среща, доказа че може да прави качествени мачове и заслужено да извоюва своите победи.

След международният турнир от държавният календар на БККМТ преди месец в гр.Козлодуй в стил ЛОУКИК , където Бисеров също стана първи на 86кг при мъжете, ни дава основание да мислим че ринговите дисциплини ще бъдат едно от направлението на където ще насочим своите сили.

KL и тази година е в топ десетката на БККТМ където заема пето място на татами, след големите клубове на Стар Тим , Масаро и Радулов

Тази година завърши успешно и с последният международен турнир на татами стиловете в Пловдив , където нашите бойци мереха сили в стиловете ПОЙН Файт, ЛОУ КИК и КИК ЛАЙТ с клубове от Хърватия , Турция и България.
KL kickboxing club Pernik Пожелава весели празници и успешна Нова Година, много здраве и щастие на всички спортисти и техните семейства!