Кметът на Перник Станислав Владимиров: Корнелия Нинова се плаши от победите, нов лидер е на път да я измести

Най-голямата победа е, че  събрахме като семейство през всички трудности. Това, което изпитах в неделя – обаждания, положителна есенергия, пожелавам на всички политици да го изпитат. Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването „Денят започва“ по БНТ.

Той подчерта, че е заложил на скромна предизборна кампания. „Много е важна дозата, какво си направил като образ, визитка, резултати. Много често в кампания политиците се превъзбуждат, тази помпозност не влияе добре“, каза още Владимиров.

Отдавна не е новина, че работя добре с Борисов. През последните 4 години съм срещнал огромна подкрепа от Бойко Борисов, особено в качеството му на министър-председател, особено по време на водната криза. Най-важна е подкрепата на перничани, ако не я бях получил, може би нямаше да се кандидатирам за кмет, посочи Станислав Владимиров.

Владимиров отново заяви, че едно от най-трудните му решения е да напусне БСП.

„Цялата омраза, помия и фалшиви новини, персонално от Корнелия Нинова към определени институции да се занимават с нас. Някой, когато победи с категорична победа, тя започва да се тревожи за своя трон и започва да се излива тази помия. Аз ще се радвам, ако БСП се върне в добри позиции. Видяхте в големи градове намеса на Нинова, припознават кметове, които са по-близки до президентската институция“, коментира още кметът на Перник.

По думите му в БСП се образува нов лидер лидер и това е Ваня Григорова. И допълни, че ако се формира нов лидер ще го подкрепи, но подчерта, че основният му фокус е Перник.