ЕКШЪН В ПОЛУНОЩ! Бандити с качулки пред дома на кмета Владимиров

Бандити с качулки са обикаляли тази нощ около полунощ пред дома на кмета на Перник Станислав Владимиров. 

Този път маскираните са заснети от камерите за охрана.

Трупа млади мъже с качулки на главата са обикаляли около входа на блока, където живее кмета на Перник Станислав Владимиров.

Преди месец дома му бе разбит от крадци, но семейството на кмета Владимиров е било на гости на роднини и не са били в апартамента си в кв. Твърди ливади.

Сега камерата е заснела няколко младежи, с качулки на главата, които са се появили и са оглеждали района. Получавали са инструкции по телефона.

На място е отишла полиция.

Преди два дни кметът на Перник спечели местните избори с рекорден за страната вот от над 80%.

Ето и официалното съобщение на МВР Перник по случая:

За по-малко от три часа служители от Първо РУ установиха четиримата маскирани, заснети от камери за видеонаблюдение в пернишкия кв. „Твърди ливади“.

След подаден сигнал от Община – Перник и публикувани материали в средствата за масова информация за маскирани, който обикалят късно вчера вечерта автомобили и жилищни сгради в кв. „Твърди ливади“ са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. За по-малко от три часа криминалисти от Първо РУ установиха четиримата маскирани – един малолетен, двама непълнолетни и 18-годишен. Изяснено е, че предни два дни в полицията бил подаден сигнал за хвърляни камъни по жилищна сграда на същото място в същия квартал. Живущи са им направили забележка, което най-вероятно е провокирало последяващите им действия. По първоначални данни става въпрос за хулигански прояви, извършени от четиримата тийнейджъри, оставени без родителски контрол. До момента те не са познати на полицията като извършители на противообществени прояви или други посегателства. В действията по изясняване на случая са включени и инспектори „Детска педагогическа стая“, които продължават работа.

Благодарение на доброто партньорство с ръководството на Община – Перник и изграденото видеонаблюдение в града е разкрито и установено поредното противозаконно деяние.

Коментари

коментара