Моторист катастрофира в Перник, скара се с шофьор и му счупи предното стъкло на колата

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир.24-годшен перничанин е задържан за хулиганство.

Инцидентът е станал на 28 октомври, на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“. Водач на мотоциклет марка „Хонда“ и лек автомобил „Пежо“ реализирали леко пътнотранспортно произшествие. Управляващият мотоциклета 24-годишен младеж се държал непристойно и счупил с ръка предно ляво стъкло на автомобила. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и работата по документиране на случая продължава.

С 1, 98 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Пежо“ 49-годишен жител на пернишкото с. Рударци. Мъжът бил проверен на 27 октомври в гр. Радомир. Дал е кръвна проба за химичен анализ и автомобилът му е иззет. Бил е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

24-годишен перничанин е шофирал лек автомобил „Фолксваген“ след употреба на алкохол и наркотични вещества. Младежът бил проверен на 29 октомври на ул. „Република“ в областния град. Дрегерът отчел 1, 26 промила в издишания въздух и положителен резултат за амфетамин и кокаин. Дал е кръвна проба за химичен анализ и автомобилът му е иззет. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка.

Коментари

коментара