Станката постави рекорд в цяла България, но тези около него са ПЪЛНА НУЛА

Общинските съветници на Движение за просперитет на Перник са пълен провал. Докато Станката е на корицата на вестник „24 часа“ и в почти всички национални новинарски сайтове като рекордьорът по вот с над 80% рекордна избираемост /при все, че Стойне му открадна 6% заради объркали се с еднаквостта на името гласоподаватели/, местната листа на Движение на просперитет на Перник е пълен провал – 26%.

Много правилно „За Перник“ написа в началото на предизборната кампания, че листата около Станката е слаба – политическа гъсеница от комунисти, пияници и шаврантии. Тогава по-примитивните ни читатели решиха, че обиждаме Станката и скочиха като настъпени пинчери срещу нас, но ние бяхме пределно ясни – ЛИСТАТА НЕ СТРУВА и това се видя в урната. Хората отсъдиха правилно.

Личи си, че общинските съветници на ДПП са изцяло на гърба на Станката. Те не са положили никаква добавена стойност, за да засилят резултата, който имат на изборите за общински съвет. С резултата на Станката, ДПП трябваше да има между 15 и 20 общински съветника. А сега са само 10.

Хората прочетоха в „За Перник“, че в листата на Движение за просперитет на Перник /ДПП/ е пълно с шаврантии, комунисти и пияници, направиха си проверка и установиха, че сме прави. Така всички гласуваха за Станката, но не и за листата на ДПП.

Нищо, животът продължава! Станката е млад политик. Учи се в движение. И трябва занапред да бъде още по-безкропромисен към подредбата на политическия шах. Да, той бе принуден морално да прибере джибрето от БСП, което му бе тежко наследство от партията-майка, но след 4 години този ангажимент няма да го има и трябва да подреди листата си така, че да се харесва на перничани.

А тези общински съветници, които влязоха в местния мини-парламент на гърба му, имат уникалния шанс да се докажат. И да получат друга оценка от сайта „За Перник“ за работата си. Защото видно е…каквото каже „За Перник“, това се случва.  Имаме огромен опит, нюх, зорко око и безпощадно слово. Така, че изтрезнейте и работете, другари съветници, защото ви следим под лупа!

Коментари

коментара