Електоратът на Възраждане в Перник се продаде на другите партии. Путин да не ги чака на фронта, за 100 сребърника продават руска вяра пишман патриотите

Радослав Червенков
Радослав Червенков

Партия Възраждане в Перник отбеляза своето политическо дъно. Вместо местния вот да бъде най-успешен за националистите, той е най-големият им провал до момента. 

Кандидат-кметът на Възраждане Радослав Червенков прибра едва 3% от кметския вот или около 1000 гласа.

Листата на Възраждане за общински съветници изкара същия резултат. С толкова гласове само Червенков може да стане общински съветник.

Причините за резултата на Възраждане са 2:

  1. Партия Възраждане имаше страхотни скандали в структурата. Партията бе разцепена на две, а старите кадри изхвърлени. Партията взе монополно самия Радослав Червенков, който се провали на тези избори
  2. Електоратът на Възраждане се оказа най-продажния в Перник. Буквално руските националисти избягаха по другите листи и са си дали гласа за коорпоративните играчи в Перник. Ни Левски, ако беше жив, ни Путин, ако още е жив, може да разчита на тях при една война. Те първи се продават и бягат.

Тези две причини правят така Възраждане буквално да е предадена от своите избиратели в Перник. Като прибавим и недалновидното и на моменти мутренско поведение на водача им Червенков, който изгони хората, създали Възраждане в Перник… не е учудващ крайния резултат за Възраждане.

Пълен провал в Перник!

Коментари

коментара