Младото гадже на пернишката дизайнерка Ивет Григорова иска да става кмет

Младият мъж на модната дизайнерка от Перник Ивет Григорова, Атанас Минев, обяви, че ще се включи в политическия живот като кандидат за кмет на район „Лозенец“ в София. Казват, че неговото решение е вдъхновено от подкрепена от самата Ивет, с която са заедно вече 5 години, въпреки съмненията на мнозина в началото на тяхната връзка, че бързо ще се разделят.

Атанас Минев сподели своето решение в социалните мрежи и изрази благодарност за подкрепата. Той посочи, че този нов житейски път е добре обмислен и че е наясно с предизвикателствата пред себе си.

„Визам в надпреварата за кмет на район „Лозенец” като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от партии и местни коалиции. Решението ми не беше лесно, но е добре обмислено. Тези, които ме познават, знаят къде съм израснал, къде продължавам да живея и какви битки сме водили за района. Трудностите никога не са ме плашили. Наясно съм пред какво сме изправени и че няма да бъде лесно. С уважение и благодарност за подкрепата!”

Преди това Ивет Григорова се раздели с бившия си съпруг и заживя с Атанас, започвайки връзката си като извънбрачна.

Ивет и Атанас разказват, че са се запознали случайно в столичен ресторант и че връзката им се развила постепенно. Те споделят много общи интереси и цели, което ги прави щастливи заедно.

Атанас Минев никога не е бил женен и няма деца, а Ивет първоначално не обръщала особено внимание на неговите приказки. Той обаче успял да я спечели с напорството си и с времето те открили много общи черти в характерите си.

Отношенията между Ивет и бившия и съпруг, с когото има дъщеря на име Кристина, остават напрегнати след развода. Ивет Григорова се опитва да поддържа връзка с дъщеря си, въпреки непримиримите разногласия с бившия мъж.

Ивет е майка на пренишката актриса Луиза Григорова,  която също първоначално е била скептична за новата връзка на майка си, но впоследствие е приела Атанас.

Собственичаката на Ивет Фешън – Ивет Григорова заедно с дъщеря си актрисата Луиза Григорова

Коментари

коментара