Разбиха парник за канабис в двора на 80-годишна баба, мъж е изловен с половин кило канабис в Радомир

Снимка: Илюстративна

Вчера на територията на Пернишка област е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността и опазването на обществения ред. Открит е голямо количество канабис. 

В хода на специализирата операция са открити и иззети множество растения от рода на канабиса в трънското село Бохова.
Криминалисти от ОДМВР – Перник и РУ– Трън вчера проверили частен имот в трънското село Бохова, собственост на 80 –годишна жена , като в парник в двора на имота, са открити и изети по надлежния ред множество растения от рода на конопа с височина от 1,00 до 1,30 метра.

При направените полеви наркотестове веществата са реагирали на канабис.
При извършеното претърсване, на тавана в къщата на възрастната жена, закачени за простор са намерени и иззети още 5 бр. полусухи стръкове от рода на конопа с дължина от 16 до 45 см.

Образувано е бързо производство и работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата..

Радомирски криминалисти откриха и иззеха близо половин килограм канабис.

Вчера служители на група „Противодействие на криминалната престъпност“ при РУ- Радомир проверили апартамент в Радомир“ , обитаван от 47 –годишен мъж от град Бургас. При проведените процесуално – следствените действия, в специално обособено за целта помещение били установени и иззети по надлежния ред 496 гр. суха листна , която при тестване с полеви тест “ реагира на канабис.

Започнато е бързо производство по чл. 354 „а“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава.

Коментари

коментара