СУПЕР ДРАМА В ПЕРНИК! При МИЖАВ ИНТЕРЕС премина рождения ден на ГЕРБ в Перник! 90% от партията не отиде на партито, организирано от опозицията на Станката на ливадата под хижа Славей, Бойко Борисов не изпрати НИКОЙ от топ лицата от политбюро на рождения ден

При мижав интерес премина рождения ден на партия ГЕРБ в Перник, видя zaPernik.com.

Една 50-тина човека, основно от групата, която не желае да подкрепи кмета на Перник Станислав Владимиров за втори мандат, защото им вземал властта в Перник се събраха на ливадата до хижа Славей и се опитаха да направят тържество, но претърпяха пълно фиаско.

90% ОТ ПАРТИЯТА ГИ НЯМАШЕ

Като цяло, 90% от актива на партия ГЕРБ не дойде да уважи събитието им, организирано от опозиционните на кмета Владимиров – бивш кмет на кв. Изток Емил Костадинов и общински съветници Александър Александров и Иво Петров. С пряко сили и мирис на кебапчета от скарата на Тренчев, успяха да доведат около 50-тина човека на неокосената ливада, което е рекорд по слабо присъствие на рожден ден на ГЕРБ в Перник, където партията показва най-добрите резултати в цялата страна. На последните няколко парламентарни избори, ГЕРБ Перник е номер едно по резултати в цяла България и вкарва два от четири депутата за Пернишки многомандатен район.

На тържеството тази година присъстваха само селските кметове, които враждуват с кмета на Перник Станислав Владимиров – тези на Кладница, Рударци и Драгичево, които водиха война за такса боклук в Перник. Кметът на Кралев дол се появил за кратко, но се крил под дърветата, за да не го видят, защото играл двоен агент, съобщават ГЕРБ-ери.

ГЕРБ Перник е разцепена преди местния вот.

Около 90% от партията иска да подкрепи за втори мандат кмета на Перник Станислав Владимиров, но около 10% (тези 50 човека, които са били на ливадата искат цялата власт да е за ГЕРБ и да не подкрепят Владимиров). Бойко Борисов не изпрати никой от емблематичните лица на партията да уважи събора на опозицията, а досега той лично идваше да празнува на ливадата под хижа „Славей“ рожденните дни на партията в миналото. Още по-скандално –  ден преди събора на ГЕРБ в Перник, Бойко Борисов изпрати в миньорския град лично секретаря на партията Цветомир Паунов, който даде пресконференция, с която бетонира подкрепата на ГЕРБ към сегашния кмет Станислав Владимиров и реално обезличи съборджиите, като ги остави изолирани на ливадата под хижа „Славей“ сами, за да ги види кои са.

За паметната снимка пред билборда едвам са били събрани няколко женици, които са на щат към ГЕРБ.

Без звездите на партията

На рождения ден в Перник тази година НЕ СА присъствали най-рейтинговата депутатка на ГЕРБ Христина Георгиева, известна като Пернишкото Мелони, председателя на Общинския съвет на Перник Денислав Захариев, около 10тина селски кмета на ГЕРБ също не са дошли, както и и множество представители на партията в различни институции и фенове.

От централата на партия ГЕРБ в София, на ливадата се е появил само водача на депутатската им листа в Перник Георг Георгиев, което е най-ниското ниво на уважение, от както партията празнува на ливадата под хижа „Славей“, за да следи какво се случва и да докладва на шефовете си в София кои са тези, които се опитват да прескочат волята на Борисов за местните избори в града ни. Реално, фигури разказват, че положението е било следното: който е отишъл на ливадата е бил от крилото срещу Борисов и Владимиров.

Следим темата с интерес!