СПЕШНО търсят болница за Наталия от Перник

Състоянието на Наталия от Перник е критично. В момента тя се намира в болница в Истанбул и провежда нова терапия, която е последният й шанс да се възстанови от тежките последици от рак на стомаха.

След терапията обаче Наталия трябва да се прибере в България до следващата. Нуждае се от специални медицински грижи. Две болници досега отказват да подсигурят грижи за перничанката.

Именно за това съпругът на Наталия призовава хора, лекари, медицински лица и болници, които могат да подсигурят на жената необходимите условия да се свържат с него – Наско Алексиев Митков.

Ето и точните думи на Наско:

Здравейте всички, които четете тази публикация.
‼️Моята съпруга Наталия е болна от рак на стомаха, който бе изрязан преди година и половина и след множество операции и интервенции, като байпас на тънките черва, стент след хранопровода и др., в момента е с разсейки по перитонеума и тънките черва и коремната стена, като това доведе до блокиране перисталтиката на червата и тя не може да приема нищо орално и го повръща.Проходимост има, но няма движение.Затова и спряхме приема на двата вида „умни“ хапчета и започнахме нова имунотаргетна инфузионна терпия.Всичко това се случва в турска болница в Истанбул.
‼️Пиша ви с молба и отзиви за болнични заведения и хосписи в София и околностите, където лично познавате отношението, как се полага грижата за болните и дали можем да открием такова място, че да са изпълнени следните неща, заради това че моята съпруга Наталия Миткова започна нова терапия,чийто цикъл е 21 дни.Първи и осми ден има вливки в Турция, след което можем да се приберем за две седмици в България, където трябва:
‼️1.Да бъдем приети не по пътека, а на частни начала, като изискваме хранене с венозна храна и придружител през по-голяма част от денонощието
‼️2.Наличие на силни обезболяващи ,които да се използват, когато е нужно
‼️3.Вземане на кръвни тестове всеки ден и при драстично отклонение на показатели независимо за инфекция, за черен дроб , за бели дробове , бъбреци и т.н. да се предприемат съответните мерки с прилагане на подходящите медикаменти.
‼️Много важно е да бъдат изпълнени по-горе упоменатите неща, за да можем да съхраним Наталия до следващия цикъл и да ни приемат за последващи терапии без драстично променени показатели.
🙏Моля ви помагайте, тъй като вече ни бе отказано от болница Токуда и болница СофияМед.Чакаме към момента уточняване с МВР болница, но надали ще ни приемат не по пътека и надали ще ни приемат всеки 21 дена за по две седмици.
Ако сте лекар или медицинско лице, работещо в лечебно заведение в София и околността и смятате, че при вас можем да посрещнем нуждите на Наталия моля свържете се с мен на лично съобщение, за да обсъдим. 🙏
🙏Моля ви, мили хора споделете тази публикация, за да можем до 30.08 да намерим място, където да се погрижат за Наталия, моля ви 🙏