КОРНЕЛИЯ НИНОВА ГО ИЗМИСЛИ: Сложи путнист за водач на листата на БСП Перник, чието върхово изкукуригване в живота му е идеята да напуснем НАТО

Комунист, чийто блян е да напуснем НАТО става водач на листата на БСП Перник, научи „За Перник“. 

Корнелия Нинова прецака пернишките си огризки, които след напускането на кмета Станислав Владимиров останаха в партията с надеждата да ги сложат за водач на листата, но тя се спря на парашутиста – комуниста от БСП София Борис Цветков.

Той милия не блести с нищо особено като политик, освен с невероятната си идея да напускаме НАТО. Те комунистите са царе в това да измислят глупотевини как да прецакат нещо хубаво, пък после да му мислим какво да правим.

Та така, ако има фенове на путинизма и избиратели, които искат върху децата им да падат бомби – може да гласувате за този комуноид.

Но да не му се впрягаме на този псевдополитически екземпляр от музея на соц творчеството на партията-майка.  Той и без това едва ли ще стане депутат – перничани не гласуват за БСП последните избори, привсе, че кмета на Перник Станислав Владимиров, който е много харесван в града, беше в партията, а сега когато я напусна. Сега БСП я изкара 2000 гласа, я не на предстоящите парламентарни избори на 2 април.

Ние следим темата!

Коментари

коментара