НОВИ СИЛИ в издирването на Боев: ТЪРСЯТ ГО с термокамери, дрон, хеликоптер, планински спасители с кучета и полиция от Перник, София и Плевен

Нови сили и средства се включват в издирването на 25-годишния Емил Боев, съобщиха от областната дирекция на МВР в Перник.

В акцията за издирването на мъжа се присъединяват планински спасители с кучета, представители от дирекция „Аварийна помощ и превенция“ при Столична община, служители на ОДМВР-Плевен с термокамера и дрон, хеликоптер от специализирания отряд „Въздушно наблюдение“ – МВР, както и множество допълнителни технически средства.

Днес на терен отново излизат служители от всички подразделения на ОДМВР – Перник, РДПБЗН – Перник, Клуба по делта и парапланеризъм и доброволци. Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също се включват в издирвателната акция. Предприето е претърсване на голям район в югозападната част на община Перник.

Отново припомняме, че 25-годишният Емил Боев е в неизвестност от 28 януари и е обявен за общодържавно издиране. Според данните, той е пристигнал в гр. Перник предния ден във връзка с кукерските празници. Висок е около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всички, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.