СТАВА ПРЕКРАСНО: Първи кадри от залата в Дирекцията, преди да е отворила!

Сградата на Дирекцията в Перник (така ще наричаме вече бишвата Минна дирекция) става прекрасна. 

Откакто държавата си я взе от ръцете на Мината, сградата започна да се връща в автентичния си вид и да става невероятна, видя сайта ни.

ZaPernik.com си позволи да направи ексклузивно първи снимки от тържествената зала на Дирекцията. Макар да не е завършена, залата става просто фантастична.

Беше занемарена. Беше тъжна. Беше изтъркана. Беше захабена. Не се използваше. Не беше оценена. Но днес…нещата придобиват друга визия.

Паркетът е изциклен из основи. Оборудването на бюрата са намерени автентични за времето си. Поръчани и пристигнали са столове, които да я превърнат в зала за събития.

Ето я днес в аванс:

Имате уникален шанс за погледнете тази тържествена зала в аванс. Именно тук ще се провеждат сватбите в Перник от 2023 година натам. Ще бъде супер тържествено. Ще може роднините да ви гледат от червените столове, а вие да се вречете във вярност в тази прекрасна зала.

Именно тук ще се провеждат и заседанията на Общинския съвет на Перник. Най-важните решения за перничани ще се вземат в тази невероятна царска зала.

Сградата на Дирекцията на Перник вече е държавна. В нея ще се помещават дирекциите на Областния управител, кмета на Перник, председателя на Общински съвет. Ще бъде пълна с изкуство. Ще бъде реставрирана и перничани ще могат да се гордеят с нея.

Това е една от най-добрите сгради на Балканският полуостров. Новината, че държавата успя да си я върне, благодарение на Вас перничани, които събрахте за ден 10 000 подписа, благодарение на инициативата на кмета на Перник Станислав Владимиров и благодарение на изключителния областен управител Людмил Веселинов, който намери пари от държавата, превръща инициативата в събитието на годината. На деселитилетието!

Много млади хора не знаят какво богатство има Перник. Сега ще научат!

Очакваме с нетърпение тази сграда да отвори врати и да се напълни с живот. С обществен живот. Да се женят хора. Да се случват събития. Да разглеждате изкуство от най-висок клас. Да се разхождате из невероятното дворно пространство.

„За Перник“ се вълнува! Ще ви информира първи за всичко най-ново по сградата.

Перничани могат да бъдат истински горди!

Първи снимки от тържествената зала на Дирекцията в Перник:

Коментари

коментара