Става страшно! Кучета НАПАДАТ мъж в Перник

Неприятен случай от Перник – кучета се втурнаха да хапят мъж.

В обществената мрежа Методи Методиев показа видеокадри, снимани от улична камера, показващи по какъв начин няколко кучета се втурват да хапят мъж, който се пробва да се качи в автомобила си. Действието се развива в квартал “ Църква “ в град Перник.

Когато се опиташ да се качиш в персоналния си автомобил „, това е написал Методи Методиев към фрагментите, само че не излиза наяве дали той в действителност е индивидът, атакуван от кучетата.

Видно и от видеото – на мястото участват още двама индивида. Предполага се, че точно те са стопаните на кучетата, нападнали мъжа. Потребители на Facebook обаче настояват, че въпросните кучета са улични.

Няма информация дали мъжът е потърпевш при неприятната преживелица.

Във Facebook ври и кипи след публикуваните фрагменти от квартал “ Църква „.

Ако са две дребни деца…. какво следва?! Питам една група, които доста жалят уличните помияри с галеното – кучовци. Да си ги прибират в тях. Не дай си Боже, дете или дядо/баба да попаднат на тая глутница… Аман от псевдо природозащитници, които единствено `реват` из групите за кучовците „, написа в мненията под поста Георги Тодоров.

“ За да не се стига до това, просто спрете да си изхвърляте домашните любимци, където ви падне и когато ви омръзнат „, разяснява Теодора Тодорова.

Даниела Николова споделя, че преди време брачният партньор й е бил ухапан от бездомно куче, а щерка й – от домашно в същия квартал в Перник.

Имам възприятието, че през избрани срокове, кварталът ни се пренаселва с бездомни кучета. Сякаш някой ги докарва от някъде „, добавя Николова.

Източник: glasnews.bg

Коментари

коментара