Вижте ги! Най-новите и вълнуващи филми в лятното кино на Перник през август

Новите филмови заглавия са в Перник за любителите на Седмото изкуство. В летните августовски вечери можете да се насладите на лятно кино на открито в Северен Парк – Перник, над сградата на полицията.

Тази вечер от 21:00ч. можете да видите прожекцията Escape room 2: Без изход.

Симулацията на нова стая за бягство, създадена от Минос, има 4% шанс за оцеляване. След това една сенчеста фигура разкрива, че иска да е готова за полета на Зоуи и Бен.

G.I. Joe: Змийски очи пък е второто заглавие за вечерта на 2-ри АВГУСТ. Прожекцията стартира в 22:40ч.

Змийски очи e упорит самотник, който е приет в древния японски клан на Буреносна сянка, след като е спасил живота на техния наследник. След пристигането си в Япония следва пътищата на война нинджа, като същевременно получава нещо, за което копнее: свой дом. Но когато тайните от миналото му биват разкрити, честта и верността на Змийски очи ще бъдат тествани, дори и да трябва да загуби доверието на най-близките си.

На 3 АВГУСТ лятното кино на Перник ще продължи с филма на Дисни Круиз в джунглата – за всички, коит са пропуснали да го гледат. Или пък искат да го гледат отново.

Дуейн Джонсън в ролята на Франк е капитан на кораб, който ще качи на борда Лили (Емили Блънт), която вярва в легендата за лечебно дърво в амазонската джунгла . Франк ще ѝ помогне да го открият, въпреки че е скептичен в тези мистични разкази.

От 23:20ч. ще започне второто предложение за вечерта – В капана на времето

4 АВГУСТ е време за българско кино. И то си заслужава!
От 21:00ч. започва филмът на гениалния Мариус Куркински – Засукан свят.

Филм за българския дух от миналото сред магически места в Родопите. Лентата разказва историята на Мильо – заченат извънбрачно в общество, което не приема това. Дошъл на този свят въпреки всички, той постоянно е на ръба на живота и смъртта, на любовта и омразата, на отмъщението и прошката. Той е антигероят, малкият човек. Куцият Милю…

Горещо ви препоръчваме и вторият български филм за вечерта. От 23:00ч. започва Голата истина за група Жигули, в който можете да се посмеете с компилация от български звезди.

„Голата истина за група Жигули“ разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе „Жигули“ отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

На 5 АВГУСТ програмата се повтарят Круиз в джунглата и Escape room 2: Без изход, съответно от 21:00ч. и 23:20ч.

Билети се продават на място два часа преди всяка прожекция.

Приятно гледане!

Коментари

коментара