30 години близо до Вас! Празнувайте с мебелен магазин „Велес“ и очаквайте….

Преди 30 години в центъра на Перник отваря врати първия магазин за мебели в града. С неуморна работа, желание и упоритост с годините магазина устоява на всички бури, за да отстоява мястото си на пазара и да бъде водещ в интериорното обзавеждане, предлагайки български мебели на водещи български производители.

В момента магазин за мебели „Велес“ се разполага на площ от 1500кв.м. в кв. Мошино на главен път „Юрий Гагарин “ 1Б и по случай своя 30-ти рожден ден, предлага специални предложения и отстъпки на своите клиенти.

В периода от рождения ни ден на 02.08.2021 до 22.08.2021, можете да се възползвате от отстъпки както на наличните стоки ,така и при поръчка.

Ако желаете да закупите стоки на изплащане с нашите партньори от TBI bank Ви предлагаме 10% отстъпка. Тази партньорска отстъпка ще важи за месеците август и септември и обхваща ,както интерирно обзавеждане, така и интериорни врати, техника, заваръчни машини и продукти на фирмата SHTIL, които ще намерите в нашия магазин за крепежни елементи.

При нас се намира най-голямата борса за матраци в град Перник, изложбената ни зала предлага огромно разнообразие от мостри на всички големи, водещи производители на матраци, предлагащи страхотни месечни намаления на избрани модели с отстъпки от -10% до -50%.

Заповядайте и празнувайте с нас .
Благодарим на всички наши минали, настоящи и бъдещи клиенти за избора и доверието. Каквото и да става, ще останем тук за Вас.

Освен ,че Ви благодарим ,искаме и да се извиним , ако сме допуснали грешки, но те ни правят по-добри, по-силни и ни учат всеки ден.
Желаем на всички здраве, късмет и благоденствие.

С благодарност и уважение от екипа на Мебели “ ВЕЛЕС“
Управител Асен Величков

Коментари

коментара