Дъщерята на Глория ПОДПУКА Тото и Кали

Неотдавна в подкаста на Тото, фолпевицата Кали шумно и публично одумваше колежката си Глория, че нямала никакви хитове. Певицата на единствената песен, с която я запомнихме – „Нашата система 4 4 2“, вероятно от завист, започва да разсъждава над кариерата на „българската Цеца Величкович“ – Глория. В одумките охотно се включи и Тото, който пък наскоро сътвори истински „скандаУ“ около името си, като се хилеше на историята на  Тити Папазов как остригал косата на момиче. 

Целият този подкаст-цирк не бе подминат от реакции, а в последствие Кали се извини публично на Глория. Дали обаче това беше достатъчно? Дъщерята на Глория –  Симона Загорова не издържа и изля емоциите си наскоро в друг подкаст „Не съм такъв човек“ с водещ Красимир Красимиров.

Симона признава, че била бясна, че по този начин Тото и Кали омаловажават 30-годишния труд на майка й. Според Симона, Глория е основоположник на попфолка, проправила пътя на такива като Кали. Според думите на момичето, което визуално е абсолютно копие на майка си от миналото, Тото и Кали тотално са се изложили.

„Изобщо не се ровя да гледам какво пишат за нас. Има някои неща, които ми пращат или попадам случайно. Та, попаднах и на това нещо и бях бясна. В нашето семейство ние избираме битките, които да водим. Има едни битки, които си струват, има и такива, на които въобще не трябва да се обръща внимание. Да бъдеш колегиален човек означава да не плюеш чуждия труд. Всеки изпълнител се старае колкото може, с каквито пари разполага и преценява кога и каква песен да пусне, как да изглежда и т.н. Но пред фактите, че тази жена е легенда и е доказала, че от нея може да се взема пример. Била е на битки на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един момент да се обърнеш на фона на 15 успешни албума, на основоположника на този стил, от който всички други в момента изкарват пари, да кажеш, че няма хитове“, споделя Симона.

„Майка ми поставя началото на този стил, дава толкова много на хората, посвещава си живота и в един момент това да не ти се оцени, а ти тази година правиш 30 години на сцена! Фактите говорят. Кали и Тото се изложиха много с това си изказване. Не случайно майка ми прави голям концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали направят 30 години на сцена и имат толкова много песни и албуми зад гърба си, тогава евентуално можеш да говориш за успехите или неуспехите на другите. Ако нямаш неговите постижения по-добре млъкни и недей да се излагаш по този начин“, беснее още тя.

„Нормално е това нещо да ме засегне. Първо, става въпрос за майка ми, а също така съм музикант и виждам за какво става на въпрос. Време е да благодаря на колеги, които защитиха майка ми. Галена го направи в национален ефир, Диона го направи в твоя подкаст. Ние не бяхме хората, които трябваше да влизат в пряка конфронтация с това нещо„, допълва още Симона, която следва стъпките на майка си и вече се радва на своя кариера.

Коментари

коментара