Емрах Стораро втрещи всички: Обиди фен, заплашва го!

Голям екшън сътвори малкият син на Тони Стораро – Емрах, който също се изявява като певец. Фенове на младежа се оплакват в социалните мрежи, че любимецът им ги е заплашвал с бой. Един от тях, известен като ловец на автографи Веселин Любенов, публикува в личния си профил във Фейсбук статус, където изразява цялото си негодувание от отношението на Стораро-младши към него.

„Жалко, че брат му е толкова скромен, печен, добър и уважителен тоя не е никога! Ще ходя и с него да се снимам с удоволствие и кеф и после ще ме заплашва: ще те пребия и т.н. Чак ми пише на лично съобщение, и то не само на мен и на други фенчета: Свали тази снимка. Не се харесвам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната снимка косата, на другата ръката, че не му е мускулеста“, твърди разярено Веселин.

Любенов пише още: „Иначе пише и отговаря на фенове, че обичал да се снима и нямало проблеми да качват всякакви снимки. Да бе, да. Кой лъже, нали имам скрийншот на мен и други фенове с чатове да се изтрият снимките, че не знам коя част на тялото си не харесвал, а иначе пише и казва навсякъде, че без фотошоп се качва“.

Въпросният фен бе обиден и на колежката на Емрах – Диона, която му отказала да се снимат. Там обаче не се стигало до заплахи. Екип на „Телеграф“ потърси за коментар Емрах Стораро, но до приключване на редакционния брой той не вдигна мобилният си телефон, а след това го изключи.

 

Коментари

коментара