Пернишки деца с демонстрация по таекуон-до пред НДК

Българска федерация по Таекуон-до ITF направи демонстрация в София по случай Европейския празник на спорта. Тайгър Тийм пък беше пернишкия клуб, който представи града ни там, съобщиха до ZaPernik.com от клуба.

Събитието се проведе пред Националния дворец на културата в София, а организатори бяха от Министератвото на младежта и спорта, като лично Министъра на Спорта сложи начало на спортната вечер.

Тигрите се бяха подготвили с два номера специално подготвени за демонстрацията. Много представителни отбори от различни спортни федерации също бяха част от тържествената вечер.

“Радващо е , че бяхме част от това събите. Имаше много хора пред НДК. Имаше много подрастващи, което ме кара да се надявам , че сме успели да запалим искра в някое дете и да тръгне по пътя на спорта. С две думи мога да кажа , че се получи един спортен празник. Благодаря за поканата , благодаря и на спортистите , които взеха участие и представиха и нашият клуб и Българсака федерация по Таекуон-до.” , коментира треньорът на малките тигри от Перник Кристиян Игнатов.

Коментари

коментара