Шефът на ГЕРБ в Общинския съвет Денислав Захариев: На перничани им е ПИСНАЛО да гледат разприте между общинските съветници, хората искат да видят кмета и Общинския съвет да работят ЗАЕДНО по важните теми!

Денислав Захарив

„На перничани им е писнало да гледат разприте между общинските съветници. Години наред перничани виждаха едно нищоговорене и лични обиди, не е това работата на Общинския съвет. Работата му е да приема нормативни източници, които да са в полза на перничани, да водят до подобряване качеството на живот, да приема актовете на кмета и да ги утвърждава“, заяви острието на ГЕРБ в Общинския съвет – председателя на група Денислав Захариев пред Тв „Кракра“, видя ZaPernik.com.

„Стига толкова личностни разпри, стига толкова доказване коя партия е по-по-най. Хората ни подредиха. Нашата работа е 4 години да работим за перничани“, призова Денислав Захариев.

„Кметът Владимиров даде добро решение да работи с двама зам.кмета. Следвайки този добър пример, ние решихме в Общински съвет да работим също с двама зам.председатели“, посочи Захариев.

„Перничани искат да видят кмета и Общинския съвет по важните теми да работят заедно. Аз мога да гарантирам, че ще бъдем конструктивна опозиция. Няма да сме напук. Там, където е важно за Перник, тогава ще го подкрепяме. Искам да покажем, че въпреки, че сме от различни партии, като перничани за нас е важно добруването за града“,, уверен е Денислав Захариев от ГЕРБ.

„Ще следим кмета Станислав Владимиров да не натрупва нов дълг“, каза острието на ГЕРБ в Общинския съвет на град Перник.

Коментари

коментара