ШОК! Радио Кракра пожелава тройки на слушателите си, сред които са шефа на бюрото по труда Р. Симеонов, фейсбук коментаторката Г. Асенова и гаджето на счетоводителката на ГЕРБ Перник Е. Ненков

Радио Кракра се изгаври тотално със слушателите си тази сутрин, като пожела на част от тях“тройки” – това е сексуален акт, в който са включени трима партньора. Това стана по време на сутрешния блок на радиото, когато се прочете хороскопа, където за зодия “Дева” водещия обяви, че ще получат предложения за тройки. Що за хороскоп е това? И кой въобще изработва такива хороскопи сутрин по радито?
Водещият Димитър Аврамов, известен сред приятелите със сексуалните си двусмислия тази сутрин не пресоли ли манджата, или наистина вярва в това, което говори в ефир? Все пак зодия Дева са сериозни хора от пернишкия елит:
Червената общественичка и фейсбук коментаторка Галина Асенова е зодия Дева.
Шефът на бюрото по труда в Перник Росен Симеонов е зодия Дева.
Патриотът Емо Ненков, гадже на счетоводителката на ГЕРБ Перник и кандидат-общински съветник Милена Стоянова също е зодия Дева.
Списъкът е дълъг. Може ли на тези хора Радио Кракра да пожелава тройки?
Преди години, водещия шашна перничани с въпроса биха ли приели на работа различните? Някои от анкетираните не разбраха какво точно има предвид водещия, на което той уточни – например гейове.
Изводът на водещия е, че 50 % от перничани биха приели на работа „различни“, но Аврамов се усъмни, че това е само на думи. Може да опипва почвата за нова работа.

Коментари

коментара