Шефката на ХЕИ-то в Перник Елза Драгомирова се захвана с ремонт, чисти и търка врати, ето защо…

Директорката на областната дирекция по безопасност на храните в Перник, която е и лидер на женската структура на партия ГЕРБ в града Елза Драгомирова е хванала парцала и е започнала чистка и ремонт. А за поводът си струва да разкажем…

Заедно със своите съмишленички от партията в Перник, Драгомирова направи основен ремонт на дом, в който ще живее младо момче, остнало сирак.

Женската организация на ГЕРБ в Перник осигури дом за дете в нужда. В  синхрон с институциите в града, дамите намериха жилище и направиха основен ремонт в подкрепа на един млад човек, току що навършил пълнолетие и останал сирак, съобщиха от организацията.

С лични средства в благородната кауза се включиха структурата на Предприемачи ГЕРБ-Перник и общинският съветник Бойка Иванова. Жени ГЕРБ изказват своята благодарност и към всички граждани, институции и фирми, които помогнаха тази благотворителна идея да се осъществи. 

„Приехме като своя кауза да помогнем на това прекрасно младо момче Дейвид да води нормален начин на живот. Искрено вярваме, че успяхме да превърнем едно празно помещение в истински дом, в който има не само мебели и вещи. Най-важното е, че осигурихме уют и топлина, така както само ние жените умеем“, сподели с вълнение областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Коментари

коментара