Топ фитнес инструкторка от Радомир участва в най-новото риалити „Игри на волята: България“

Радомирка участва в най-новото риалити по Нова телевизия „Игри на волята: България“. Тя се казва Роберта и е на 23 години. Зодия Везни и е обвързана. Роберта работи като фитнес инструктор във фитнес клуб в Перник, а запознати с нейната работа споделиха пред zaPernik.com, че е много добра в работата си и всички искат да тренират при нея. 

“Биткаджийка съм, но съм и позитивен и лъчезарен човек. Винаги усмихната!”, казва Роберта за себе си във визитката на предаването.

В момента все още текат записите на предаването, а старта му по телевизията се очаква да бъде на 6-ти септември от 20:00ч. по Нова телевизия.

24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, за да се впуснат в решителни битки за победа. В участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и уважение към вековните традиции. На финала на приключението един от тях ще грабне голямата награда от 200 000 лева. Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.

Коментари

коментара