Само в ZaPernik.com! Вижте как чакат Елена Йончева в Перник!

Както вчера писахме в сайта „За Перник“ журналистката Елена Йончева, която е тръгнала към европарламента идва в Перник. Отидохме на място да видим как я посрещат.

Към 17.30 часа от старата пожарна към съда в Перник се задава Светата Троица на пернишкото БСП – депутатът, който не ходи на работа Станислав Владимиров – Станката, шефът на пернишкото БСП Валентин Павлов и младата надежда на партията Мартин Мариов – Жабата. Последният носи китка с цветя. Не за Станката, а за… Елена Йончева.

Тримата мускетари се спряха пред сградата на ДЗИ и започнаха да чакат. Станката се дръпна напред и се изолира от останалите двама колеги. Вальо Петков започна нервно да звъни телефони. Един след друг. Марто Жабата се въртеше с китката в кръг.

По едно време, след около десетина минути се появи подкрепление. Коктейл от политически фигури, били на власт по времето на управлението на БСП, както и общински съветници на партията в Перник, сред които Ралица Андреева.

Народният представител от БСП Любомир Бонев закопча ципа на панталона си в очакване на Елена Йончева.

Загорялата да стане общински съветник Милена Милушева, чиято майка работеше в Община Перник в отдел „Образование“ намаза ръцете си с крем, за да й бъдат по-меки, когато дойде Елена Йончева и я здрависа.

Докато чакаше Елена Йончева, бившия областен управител Иван Димитров – Честното чупеше стоки със слънчевите си очила, които свали единствено при здрависване с депутата Станислав Владимиров – Станката.

О, чудо! Чакането се възнагради. Елена Йончева се зададе от служебните автомобили на БСП.

От първата лека кола слезна ПР на БСП Адриан Скримов, който преди месеци спечели автомобил от „Националната лотария“, но взе парите, вместо колата.

След него паркира Елена Йончева и слезе от втората кола, която е със затъмнени стъкла на задната седалка.

Елена Йончева слезе от автомобила усмихната. Заобиколиха я от всички краища, подариха й китката и я натикаха към клуба на БСП, който се намира в близост до улица Търговска в Перник и прилича на голямо мазе.

Коментари

коментара