Заем без трудов договор

При какви обстоятелства можем да кандидатстваме за заем без обезпечение от трудов договор?

Отминаха времената, когато задължително се изискваше да бъдеш нает на трудов договор само и само да получиш заем и да организираш бала на детето си. С годините и развитието на кредитния сектор у нас забелязваме доста подобрения от гледна точка на условията при отпускането на пари на заем. Едно от изискванията, което бе полярно преди тридесет години наистина почти отпадна и днес е много по-лесно да получим заем без трудов договор. Тези критерии са много ефективни при микрокредитите, тъй като тук сумите, които са търсени от клиентите са именно в порядъка на 50-1000 лева. И ето, че за да се справим с текущи битови неволи то сумата не е толкова голяма, но пък ако трябва да прилагаме документи ,които да докажат, че сме в трудово правоотношение то определено ще загубим доста време.

Ето защо интересът към фирмите по бързо кредитиране наистина търпи огромен интерес от страна на потребителите. Идеята е не просто да се вземе кредит, а услугата да е максимално опростена и без кой знае какви сериозни изисквания за предоставяне на обезпечения във вид на договор, както и справка за доходите шест месеца предхождащи датата на кандидатстване.

С предизвикателството банков заем всеки е изпитал онова отчаяние, че не само времето ни притиска, но и документите, които следва да предадем като доказателства за нашета платежоспособност са обвързани със срокове за издаване. Банките не дават и стотинка в заем без да обезпечите задължението си. освен това има и минимално изискване за сума, за която се кандидатства. Тези условия в повечето случаи идват в повече на клиентите и действително те са склонни да заплатят повече разходи и лихви, но само да избегнат тези досадни и изключително затормозяващи изисквания. Фирмите по експресни или още наричани бързи заеми имат една много добра практика. При тях всеки потенциален клиент, с навършени 18 години може да кандидатства за заем без да се налага да предоставя трудов договор. Логично в гъвкавата икономическа обстановка у нас не всеки човек да е зает на трудов договор. Още стотици варианти има, с които можете да си изкарвате парите и те да нямат нищо общо с трудовото правоотношение. Комисионен договор, лица със свободни професии, граждански договори, аренди, наеми, дидивенти и още редица други модели за обезпечение, които гарантират една стабилност на лицето могат да бъдат взети като доказателство за това, че наистина сте коректен кредитополучател, който може да обслужва своето задължение.

Затова и не малко от схемите на кредитиране се отбелязват и като заеми без трудов договор, тъй като на практика обезпечението, което се изисква е в зависимост от размера на отпуснатата сума. А на практика има и други материални обезпечения, които също са обект при отпускането на заем. Факт е, обаче че при по-малки и суми от 50 до 3000 лева можете да кандидатствате единствено с личната си карта. Това е едно огромно удобство за клиентите, които в момента са останали без постоянни доходи от трудов договор, но пък разполагат с възможност за покриване на своето задължение от наеми или друг тип дейност, за която получават възнаграждение. Само мисълта за бързо кандидатстване и обслужване, както и липсата на куп документи, които трябва да попълнете за да докажете обезпечението си и финансова стабилност са достатъчен мотив за не малко клиенти да се възползват от идеята да поемат подадената им партньорска помощ.

Не сме застраховани от това, че утре няма да попаднем в ситуация на неплатежоспособност и спешно се нуждаем от пари, с които да разрешим текущи битови нужди. Знаем ли как да кандидатстваме за заем без трудов договор, има ли ограничения за лица, които не са наети в трудово правни отношения и над какви суми се изисква обезпечение за задължението ни? На тези и други въпроси ще откриете отговори в уеб сайта за бързо кредитиране на Credirect.

Коментари

коментара