Участничка на „Стани богат“ побърка публиката. Ето какво каза за патрона на пернишката библиотека Светослав Минков

Приказлива участничка в предаването „Стани богат“ по БНТ взриви страната с безкрайната си логорея, която мнозина зрители описаха като „много говори и нищо не казва“. Катрина Кацарова от София шашна и водещия Михаил Билалов. В своите подробни ръзсъждения бърбораната заяви, че не познава писателя Светослав Минков, родом от Радомир и патрон на пернишката билиотека, защото името му било най-обикновено и ако не го знаеш, няма да предположиш, че бил писател. 

Участничката в шоуто коментира всеки въпрос подробно, като в разсъжденията вкара и любопитни истории от ученическите си години, които изключително силно „вълнуваха“ аудиторията. Компютърната специалистка се пошегува, че не била от приказливите. Билалов ѝ върна топката и констатира, че откакто е седнала в стола на богатството, той не може да вземе думата, пише faktor.bg.

Катрина довърши публиката, след като призна, че е получила съвет да играе спокойно и да разсъждава бавно над всеки въпрос. Тя предупреди зрителите, че е дошла в предаването, за да си разказва личните истории, както и два вица, които подготвила предварително. „По-добре шоу, отколкото трагедия“, констатира приказливката. Билалов допълни, че по-голямо шоу в „Стани богат“ не е гледал. Актьорът на няколко пъти подканяше разговорливата си гостенка да решава ще маркира ли отговор или ще ползва жокер, за да не приключи предаването „до края на деня“.

Още в началото на шоуто Кацарова даде заявка, че на водещия и на зрителите няма да им е лесно. Дали със самоирония или не, самата тя каза, че е важно човек да не е скучен и отегчителен. В един момент Михаил Билалов се отчая и остави събеседничката му да развива теорията, че не италианците, а французите били „жабари“, изслуша, както и всички търпеливи зрители за силните предмети на Катрина в училище, за изпита й по детска литература и още куп истории.

Междувременно призна, че не е чувала за Светослав Минков и коментира, че името било най-обикновено и ако не го знаеш, няма да предположиш, че бил писател. В крайна сметка обаче с упоритост и безкрайни разяснения към всеки отговор, от промото на БНТ става ясно, че бърбораната е стигнала до въпрос за 10 000 лв.

В следващия епизод на „Стани богат“, в който отново на стола на богатството седна бъбривата Катрина, водещят Михаил Билалов умишлено започна презаването с цитат на Светослав Минков, който гласи: „Смехът е светлина, а не дребнаво хихикане“.

Коментари

коментара