Тони Евтимов е новия спортен директор на ФК Миньор – Перник

Легендата на Миньор Тони Евтимов стана спортен директор на пернишкия клуб. Решението бе взето от управителния съвет на ФК Миньор на работно заседание днес. На него бе обсъден и бюджета за следващия сезон, работата по селекцията и други текущи въпроси.

На заседанието бе решено Антон Евтимов да заеме поста спортен директор. Легендата на Миньор ще бъде връзката между треньорския екип и ръководния орган и ще има цялата спортно-техническа власт.

Миньор договори и първите нови попълнения, които ще подсилят отбора за новото първенство, съобщи сайта на клуба minyor-pernik.bg.

Кариерите си в пернишкия клуб ще продължат вратарят Станислав Димитров и нападателят Тодор Чаворски. Стражът идва от Спартак (Плевен), а преди това е носил екипите на Бдин (Видин) и Шумен.

Таранът Чаворски за последно игра във втора лига с фланелката на Оборище (Панагюрище), а преди това бе голмайстор на Ботев (Враца).

От Миньор водиха разговори още полузащитниците на Локомотив (София) Николай Цветков – Демона и Александър Александров. Двамата обаче предпочетоха офертите на ЦСКА 1948 и Дунав (Русе).

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: