Уникално! Футболисти на „Челси“ се включиха в каузата за живота на Жорко от Перник! Продават на търг тениска с автографи

Легендарният футболен отбор „Челси“ се включи в кампанията за спасяването на живота на Жорко от Перник! 18 футболисти на Челси оставиха автографите си върху тениска на клуба, която ще бъде продадена на търг. Към фланелката има и сертификат за достоверност с имената на играчите. Събраната сума пък ще отиде по сметката на 12-годишния Жорко, който вече започна лечение.

„Имаме предоставена тениска с подписи от всички футболисти в отбора CHELSEA + сертификат, удостоверяващ това! Тениската ще се продаде на търг, в помощ на Жорко! Това е наистина един уникат, предоставен ни от изключително добри хора!!! Търсим колекционери, а и не само!Всеки може да се включи в търга, като първоначалната цена ще бъде обявена малко по-късно! Моля, нека всеки от Вас сподели тази публикация, за да достигне до повече хора! Благодаря Ви и бъдете здрави!!!“, пише в социалната мрежа Дженифър Милчева, администраторката на фейсбук страницата „Благотворителен базар за Жожи“.

Всеки, който желае, може да потърси повече информация от нея.

Ако искате да помогнете на малкия Жорко, Банковата сметка е:

IBAN:BG98FINV91501316905961
BIC FINVBGSF
Георги Георгиев Валентинов

 

 

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply