Жената на Ковачки – перничанката Десислава заточена от мъжа си във Франция заради риск от отвличане

Снимка: Интернет

На френски език се пъне да срича Пернишката Шер. Съпругата на Христо Ковачки — Десислава в момента живее във Франция, където тепърва ще учи езика, пише HotArena.

Брюнетката, която се прочу като Пернишката Шер, заради приликата си със звездата, изобщо не се справя лесно във Франция. Семейството се премести там, заради риск от отвличане, но брюнетката се жалва, че въобще не се чувства комфортно там.

1

Ковачки избра да прехвърли фамилията си в Кан, където им купи луксозна къща. Просторното имение приюти семейството, след като в България започнаха да ликвидират бизнеса си, а Десислава се оттегли от редица фамилни предприятия, с изключение на „Нова Деница”.

Още в първите дни обаче, перничанката разбрала, че във Франция никак няма да й бъде лесно. Една от причините била, че не говори езика. Деси веднага се записала на курс по френски в местен лицей, но продължавала да се оплаква, че й е много трудно да се справи с всичките 28 глаголни времена, колкото и да се опитва, пише „България днес“.

Иначе, семейството отдавна даваше индикации, че смятат да се преместят в чужбина. Първо проблемите с НАП и обвиненията за злоупотреби, а след това милионерът пресели семейството си зад граница–в чужбина, заради риск от нападения.

В крайна сметка фамилията избра да живее в Кан, като запознати издават, че Ковачки всеки уикенд лети и до Ница и Виена. Обичайно той избирал немска авиокомпания, летял в икономична класа и винаги имал бодигард до себе си.

Поведението на милионера озадачава мнозина, тъй като той не е от пестеливите. В същото време обаче изборът му на превозвач не е случаен, тъй като фирмата била известна с високата си сигурност.

Коментари

коментара