Детските градини в Община Перник работят нормално, с температури между 20 и 22 градуса

Детски градини на територията на Община Перник са в нормален режим на работа, с температури, които позволяват на децата да пребивават в сградите“, коментира заместник-кметът Севделина Ковачева, която направи обиколка и посети ДГ „Родолюбче“ и ДГ „Българче“, за да види каква е ситуацията.

img_3543

В рамките на два часа в две детски градини са били включени допълнителни електрически уреди, за да се достигнат желаните стойности. Температурите са между 20 и 22 градуса, има нормално топлоподаване от „Топлофикация Перник“. Всички входове на детски заведения са разчистени, така че децата и техните родители да имат нормален достъп до тях. В момента в голяма част от детските градини работят със сборни групи, защото не всички деца са налице, предвид зимната обстановка и грипната епидемия, която е обявена . Общинското ръководство се надява от следващата седмица вече всички детски градини да работят в пълен капацитет.

img_3545

img_3549

Изпратете бърза новина до zaPernik.com от тук

Коментари

коментара

4 Коментари на Детските градини в Община Перник работят нормално, с температури между 20 и 22 градуса

  1. И сега какво? Медал ли искате, че сте си свършили работата? Или ни каните на топло? Ако пускате пенсионери да дойдем. То има някаква логика, вече сме си на един акъл с дечицата. Да идваме ли, че радиаторите още са студени?

Коментирай