Тези жени никога не забравят за младежите от Дома в кв. Драгановец. Не го направиха и сега, по време на пандемия

Дори и във време на пандемия жените от ГЕРБ не забравят за младежите от дома в кв. Драгановец в Перник. Дамите от политическата сила на всеки празник винаги са при младите хора без свои семейства. Години наред тези жени помагат на младежите от дома да почувстват семеен уют и майчинска грижа. Този път обаче те не успяха да ги видят заради строгите мерки.

На Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица, женската организация на ГЕРБ-Перник  зарадва с традиционни великденски козунаци, писани яйца, хранителни продукти и лакомства децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“.

С пожелание за светли Великденски празници, и спазвайки всички необходими санитарно-хигиенни правила, дамите предадоха на персонала, обгрижващ младите хора, пакетираните продукти за празничната им трапеза.

„Жените от  партия ГЕРБ-Перник се стараем всеки път, когато имаме възможност, да посетим и да дарим с нежност нашите малки приятели. За съжаление, обстоятелствата не ни позволяват да се срещнем с тях и да ги прегърнем, но въпреки това, надявам се с този малък жест, да ги зарадваме и заредим с празнично настроение. В навечерието на тези светли
християнски празници отправяме своя призив към всички перничани, да бъдем по-добри и състрадателни“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Коментари

коментара