Само в ZaPernik.com: Станката влезе в съблекалнята на „Миньор“!

Новият кмет на Община Перник Станислав Владимиров посети изненадващо ръководството и футболния отбор Миньор Перник и влезе в съблекалните при футболистите, видя zapernik.com.
Станката се качи на Стадиона на мира в син костюм, говорейки по телефона. След като приключи телефонния си разговор, поздрави фенове на клуба, очакващи тренировката на момчетата, сред които бившия шеф на агитката Петър Илиев – Буферо.
След това новият кмет на Перники изкачи стълбите към дирекцията на клуба и разговаря с ръководството,уверявайки ги, че ще работи за развитието на пернишкия футбол.
По стълбите Владимиров пресрещна треньорът на Миньорци Юрий Васев, стисна му ръката и каза :“Плътно зад вас съм„.
Спортният директор на „Миньор“ Славчо Павлов разговаря със Станислав Владимиров няколко минути. „Вече има интерес на други клубове към момчетата на „Миньор“, което ще е проблем за задържането им. Огромна е помощта на феновете“, каза треньора.
Новият кмет на Перник изненада футболистите преди старта на тренировката им в съблекалнята, поздрави ги за успехите им и ги увери, че ще работи за това да бъдат спокойни и финансово обезпечени, както досега.
Владимиров спомена, че с някои от тях е ритал топка и емблемата Миньор е винаги била близка до сърцето му.
В края на срещата Станката бе изпратен от футболистите с аплодисменти.

Коментари

коментара