ПЕРНИК: Фурор на Деня на града! Полицейски кордон изкара Преслава на сцената, рапърът „100-кила“ дойде 2-часа преди шоуто и направи невероятен жест към перничани

При истински фурор премина Деня на град Перник снощи, видя ZaPernik.com. Цял ден концерти, скари и настроение на площад „Кракра“ събра хиляди хора да се почерпят, но кулминацията на празника беше вечерта, когато бяха насрочени големите концерти за Деня на града и голямата заря.

За пръв път на пернишка сцена излезе певицата София Георгиева, която е родом от града. Тя изпя хита си „Син талисман“ и още няколко песни. Преди нея още една перничанка Николета Лозанова взриви публиката с кавъри.

Публиката подпалваха с шеги популярните тв герои Дани Петканов (Лудия репортер) и жена му Алекс, които вече също са перничани и живеят в милионерското село Делта Хил.

Рапърът 100 кила разтопи сърцата на най-малките фенове от Перник. Той дойде 2 часа преди концерта му и се раздаде на публиката, като се засне с всеки, който пожелае и си поговори с всички около него.

Гвоздеят на програмата е мегазвездата на фолка у нас – Преслава. Тя бе докарана на сцената с полиция, тъй като нямаше друг начин как да се приближи успешно.

Преслава паркира джипа си в близост до хотел „Струма“, където района бе отцепен и седеше в него докато й дойде реда. След това с помощта на полицейски кордон я качиха на сцената. Тя изпя най-големите си хитове.

На площад „Кракра“ имаше толкова много хора, че може би само „Сурва“ бие множеството от вчера.

Коментари

коментара