Започна ударна организация за Патриарха в Перник! Бойко Василев от „Панорама“ и Антон Дончев от „Време разделно“ идват в Перник, за да държат речи, събира се политическа публика да аплодира агента на ДС

Започна ударна организация по награждаване на агент на Шесто управление на Държавна сигурност и патриарх Неофит като почетен гражданин на Перник.

Председателят на Общинския съвет по заместване Милан Миланов се е взел много насериозно и подготвя визитата на патриарха. Миланов е започнал да прави вече и общински харчове по посрещането му.

Общинските съветници очакват патриарха да дойда на 19 октомври – деня на града, за да му дадат званието „Почетен гражданин на Перник“. Преди това ще има литургия.

Поради лошото здравословно състояние на Неофит, съветниците се опитват да скъсят максимално продължителността на празничното заседание. Нямало да има речи на пернишки политици. От сцената щели да говорят Бойко Василев – водещ на предаването „Панорама“ по БНТ1 и писателя Антон Дончев – създател на  романа „Време разделно“.

Партиите събират политическа публика, която да аплодира агента на Шесто управление.

Очаквайте горещи подробности!

Коментари

коментара