Преасфалтираната улица „Ленински проспект“ в квартал Изток е една от основните теми на кварталци! Жители: Хубаво е! Вярно бавно, но кв.“Изток“ върви напред, трябва да се поддържа и почиства, а ние да пазим това, което е създадено!

Преасфалтираната улица „Ленински проспект“ в квартал Изток е една от основните теми на кварталци, които се разват от завършването й и как е станал ремонта, видя zaPernik.com.

„Ленински проспект е важен, той е лицето на Квартала“, смята Цвети Петрова.

„Преди четири години една от най-оживените улици- в квартала , ул. “ Ленински проспект“, беше в окаян вид. Днес там минаваме и се разхождаме като цивилизовани европейски граждани. Велосипедистите също се придвижват спокойно в обособената за тях велосипедна алея“, съобщи бившия и кандидат-кмет на квартал „Изток“ Емил Костадинов, видя zaPernik.com.

„Хубаво е! Вярно бавно, но върви се напред! Само че трябва да се поддържа и почиства,а ние да пазим това, което е създадено“, казва Мария Бадева.

Ремонтът на ул.Ленински проспект се направи края на миналата година,а тази в началото и през лятото имаше довършителни работи. Хората от квартал „Изток“ се надяват ремонтите дейности да продължат, за да може Квартала да се развива като най-добрия в Перник.

Коментари

коментара