Местният лидер на СДС Адриан Симеонов се кандидатира за кмет на Перник

СДС издига кандидат за кмет на Перник. Това стана ясно на пресконференция на демократичната партия по повод равносметка от евроизборите. А кандидат-кметът за град Перник ще е лидерът на местната структура Адриан Симеонов. Той е по професия лекар. Освен в структурите на партията, Симеонов е известен и като син на шефа на „Бърза Помощ“ доктор Валери Симеонов.  Припомняме, че Адриан Симеонов дълго време бе член на ДСБ, но миналата година премина в редиците на СДС, като оглави местната структура на пратията в Перник.

„След като вече се убедих, че ще кандидатствам на кметските избори, смятам да подам ръка на всички патриоти, на всички родолюбци и най-вече на десно мислещите хора в общината. Искам с всички тях да направим едно дясно обединение, за да покажем, че имаме кадри и да направим една добра програма за управлението на общината“, каза Симеонов.

Той е убеден, че патриотите ще прегърнат подобна идея, „за да не допуснем БСП до общината и да бъдем коректив на ГЕРБ, но поне на този етап самостоятелни“.

Симеонов призова партиите, които ще го подкрепят да го направят до края на юни, за да може хората да го познават като кандидат.

Сименов декларира ,че поема лична и политическа отговорност, приемайки предизвикателството да участва в кметската битка и вярва в добрия краен резултат.

Коментари

коментара