Денят на детето в Кметство „Изток“ дълго ще се помни! Родители във възторг: Перфектна организация, беше уникално!

Дълго ще се помни 1-ви юни от децата на Кметство „Изток“. Празникът на детето изобилстваше от емоции и различни инициативи, а ефектът си личеше по усмихнатите детски лица. Майки се радваха на перфектната организация и разнообразните изненади, които кметството бе приготвило за дечицата им. 
Гвоздеят на програмата беше наскоро спечелилият в „Като две капки вода“ актьор Стефан Илчов, който се качи на сцената и пя популярни песни за децата, а после не спря да раздава автографи и да се снима на селфи с феновете си.
Водещата на празника Алекс Сърчаджиева също беше перфектна и зарадва малки и големи перничани.
На сцената се изявиха още талантливите танцьори от Младежкия дом в „Мошино“ и младите илюзионисти на студио „Икар“.
Децата имаха възможност да рисуват върху асфалт и да се забавляват с клоуни, пират и аниматори. Други пък можеха да изрисуват празнично лицата си.
Прекрасна беше и инициативата за посаждане на цветя в градинката до Младежкия дом, в която се включиха малки перничанчета, кметът на Квартала Емил Костадинов, Алекс Сърчаджиева и дърщеря й, която също присъства на празника в Кметство „Изток“.
По традиция имаше и празнична томбола, на която колело спечели малката Василена.
Честит празник,родители! Бъдете здрави и винаги така усмихнати и щастливи,както бяхте днес на тържеството ни пред Младежки дом- Мошино! Няма по-голяма радост и вдъхновение от това!Излишно е да се каже и напише каквото и да е. Снимките говорят сами за себе си.
Чест и удоволствие за мен беше присъствието на Александра Сърчаджиева и Стефан Илчев. Благодаря ви от сърце! Адмирации за Лилия Йотова, която улови всички усмивки на днешния празник, каза кметът на Кметство „Изток“ Емил Костадинов след края на празника.