Пернишко момче е новото лице на модна агенция DanyStyl! Кико вярва в Бог и иска да помага на хората

Пернишко момче е новото лице на детска модна агенция „DanyStyl“. Това е 16-годишния Кирил Илчев от Перник или накратко Кико.  Той е ученик от Професионалната гимназия по облекло и туризъм „Св. Иван Рилски“.  Въпреки, че  изучава професията „кулинарни изделия и напитки“, Кико се занимава и с мода и възнамерява да се развива като модел. 
Освен красиво лице, Кирил има и красиво сърце – той иска да се развива и в социалните дейности, като помага на хора в нужда.

„Занапред желая да се занимавам с мода и социални дейности, да помагам на хора в нужда и да интегрирам ромския етнос. Вярвам много в Бога –  евангелист съм и служа в Евангелска Петдесятна Църква-Рудничар. Искам да кажа на всички българи в България и в чужбина да се обединим, защото обединението прави силата. Защото България го заслужава“, казва пред zaPernik.com Кирил.
На въпрос какво си пожелава за тази година, Кирил отговори:

„Тази година си пожелавам хората, които обичам да бъдат живи и здрави и да ме подкрепят във всяко мое начинание. На всички перничани пожелавам тази година да са живи и здрави, да сме единни и да помагаме на по-слабите и немощни от нас“.
Перник не е само ликове, той има и лица! Ако искате и вие да се видите на страницата  на zapernik,  пишете ни във Фейсбук или на мейл [email protected].  Без възрастови и други ограничения, споделете пред всички това, което правите и това което мислите.
Популярността ви е гарантирана 🙂 

Коментари

коментара