Красавица от Земен покори Милано! – СНИМКИ

Седмицата на модата в Милано е най-значимото модно събитие в Европа. Всеки модел мечтае да стъпи на подиума в Италия, да облече дрехите на модните светила и да се потопи в блясъка и лукса на емблематичното модно събитие.

Тази мечта е вече реалност за Мис България Вероника Стефанова, която с лекота покори с красотата си едни от най-класните дизайнери  в Милано!

Да откриеш ревюто на Юлия Федетска и да закриеш модната колекция на Кармен Клементе е чест, която бе дадена на българската красавица, родом от град Земен – Вероника.

А ето какво разказа тя за емоциите в Милано специално за сайта ZaPernik.com:

„Беше голямо преживяване. Модната седмица в Милано е най-голямата в Европа.  Усещането да дефилираш на този подиум е страхотно! Отношението към модела е като на много голяма знаменитост и се чувствах много добре. 

За един ден имах 6 ревюта и 2 фотосесии. Миналият път имах 14 ревюта. Те си ме харесаха е ме канят, даже искаха да остана там да работя, но имам ангажименти в България заради короната. Следващият месец имам ревюта и в Истанбул“, разказа Виктория.

Да бъдеш модел в Милано е голямо признание и престиж, тъй като чистката е много голяма да попаднеш в редиците на топ моделите.

„Моят ден започна в 7 сутринта и приключи в 10 вечерта, но всичко мина като за минути – такава силна еуфория, че не можех да почувствам умора. Обувах какви ли не обувки, сменяха ми прически, гримове, тоалети – обличаш, преобличаш бързо, снимаш и накрая дори не осъзнаваш как е минал денят„, разказа пред ZaPernik.com Вероника Стефанова.

„А публиката просто….те много се вълнуват от мода и имаше много искрени аплодисменти. След като свърши ревюто много от младите специалисти там се свързаха с мен чрез Фейсбук. Получих поздравления за страхотното представяне, че съм била много добър модел и аз съм много щастлива“, сподели още хубавицата.

Освен да вае образ на модна икона Вероника Стефанова не е забравила и продължава да работи за каузата си – да помага на момичета болни от анорексия.

„Има две момичета от Ямбол и Велико Търново, лекуват се и има напредък. Още три момичета вече са във възстановителен етап, но се следят. Аз им правя като дневници, всяка вечер получавам съобщения какво са яли през деня, какво са пили, дали са спортували. И с момичетата, които имат нужда от по-интензивна грижа поддържаме контакт, срещаме се, ходим заедно по лекари, разговаряме с тях и със семействата им. Имаме вече здрави момичета, едното написа книга, другото печели състезания по лека атлетика. И истинско удоволствие е да видиш един човек на ръба на живота си да го видиш в разцвет“, разказа още Вероника.

А тук можете да я видите как дефилира  в Милано и как закрива модната колекция като модел на Кармен Клементе:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1815609015405646&id=100008696941087

 

 

 

Коментари

коментара