Перничани организират фестивал на талантите в Китен и Приморско

Продуцентска къща „ЕНИ филм“ събира таланти от България и от чужбина и звезди от българската сцена и се събират на фестивал „Море от звезди“ в Китен и Приморско

Таланти от цяла България и гости от чужбина заедно със звезди от българската сцена се събират за първи път на международен арт фестивал „Море от звезди“ в Китен и Приморско. Лагерът ще продължи от 2 до 8 юли и ще предостави на участниците прекрасни условия за творчество и общуване в най-красивите кътчета на българското черноморие. Идеята на организаторите е в артистична атмосфера творци от различни жанрове на изкуството да обменят идеи, да творят и да се забавляват заедно. Във фестивала ще вземат участие артисти от различни жанрове на изкуството – танцьори, певци, инструменталисти, художници, илюзионисти, актьори, мажоретни състави, както и клубове по източни бойни изкуства. По време на фестивала те ще репетират, ще се обучават под ръководството на професионални педагози и ще имат възможността да се срещнат очи в очи с най-обичаните артисти от българската поп сцена, актьори, танцьори в различни стилове, художници. Творческият лагер ще завърши с два големи концерта в градовете Китен и Приморско, в които на една сцена ще се качат най-популярните и обичани изпълнители заедно с любителите.

Сред гостите на фестивала ще бъдат популярният танцьор Памбос Агапиу, режисьорът Ники Илиев, актьорът Божидар Попчев, обичаният певец Александър Алексанрдов – Алекс, танцьорът във „FOOTPRINTz/Makosa Nostra“ Реми Тойн, един от най-проспериращите български музикални продуценти с милиони слушания на негови парчета онлайн Suprafive Music и др.

Във фестивала могат да се включат не само изпълнители, но и техните приятели и семейства. Така лагерът ще се превърне в незабравимо споделено изживяване.

Организатор на фестивала е Продуцентска къща „ЕНИ филм“. Партньори са Кметство Китен, НДК, клъстер „Фестивалите в България“, БНР, както и единственият в България онлайн магазин за смарт раници „SmartBag“.

Коментари

коментара