Перничани гърмят в мрежата: „Пресен“ свински врат от Кауфланд мирише и посинява, кучето бяга от него, вакумирани колбаси лепят, котките не ги ядат

За пореден път перничани споделят за негодна стока в хипермаркетите Кауфланд в Перник.

Този път съграждани са закупили свински врат на цена 5.79лв., който след отваряне се оказал посинен и с воняща миризма. Един от ужилилите се коментира, че дори кучето му избягало при вида на месото, което явно е с изтекъл срок на годност.

На мен ми се случи същото с въпросния врат миришеше ужасно и изхвърлих всичко вече месо няма да купя спицялно от там“, пише друга жена.

В коментарите под поста заваляха призиви да не се купува „прясно“ месо от Кауфланд.

„Пробвайте ябълките .Потопете ги във вряла вода и ще видите нещо .А вакумираните колбаси веднага лепят и котки не ги ядът .Там се продават стоки от Европа и света ,като са престояли на витрините на техните магазини и тук вместо да бъдат унищожени ,се продават на по- висока цена отколкото в Европа ,но народа прост не чете и не хвърля на пода стоката с подправени етикети и срок на годност“, пише перничанин.

Наскоро сайтът skandalno.net излезе с публикация във връзка с негодните храни от хипермаркетите, които източват парите на българите, след като са ги нахранили с бракувана от Европа стока на по-висока цена при това.

Дали е вярно? Не е трудно да разберем, виждайки какво ни продават.

Коментари

коментара