Трън с чисто нова озвучителна техника, дарение от водача на „Обединени патриоти“ Георги Манев

Водачът на листа с №17 за 14 МИР Перник от коалиция „Обединени патриоти“ Георги Манев е сред хората, които се занимават с благотворителни дейности в нашата страна.

За тази част от своя живот той не обича да се говори и пише, защото както самият Манев се изразява „Аз никога не съм обичал да се изтъквам в тази моя инициатива, защото смятам, че „Когато една ръка дава, другата не трябва да знае“.

„Хората от пограничният град Трън днес се сдобиха с изключително щедра придобивка, която ще промени изцяло провеждането на всякакви мероприятия в града“, се пише в благодарствено писмо от читалище „Гюрга Пинджурова 1895“, до медиите в района.

Озвучителна техника, която ще бъде използвана от целият град при провеждане на всякакви дейности в района е дарена от водачът на патриотите за област Перник Георги Манев, се казва още в благодарственото писмо.

„Той ще бъде винаги добре дошъл в нашето малко и китно градче“, споделят радостни хората от граничният град и добавят, че досега за всички мащабни прояви и фестивали, каквито не липсват в Трън се е налагало използването на озвучителна техника, взета под наем или се е прибягвало до използването на външни хора озвучители.

По време на предизборната кампанията на хората от област Перник им стана ясно, че Георги Манев е основател и генерален спонсор на фестивала за народна носия в с. Жеравна и член от УС на „Пазители на българщината“, все дела свързани с народния бит и култура, целящи да опазят и предадат на младото поколение традициите останали от нашите прадеди.

Коалиция „Обединени  патриоти“ е под №17 в интегралната бюлетина за предсрочните избори за народни представители на 26 март.

Be the first to comment

Leave a Reply