Водачът на патриотите в Перник Георги Манев: Законите ни са правени за шепа олигарси. Целта ми е създаване на средна класа. От културата на един политик, зависи как ще живее всеки един човек

Георги Манев: Говорим за политика и икономика и на края за култура, а от културата на един политик зависи как ще живеем

Водачът на националистическата коалиция „Обединени патриоти“ в 14 МИР Перник Георги Манев е потомък на тракийски бежанци и е израсъл в добруджанско село. За себе си той казва, че във вените му тече смесена балканска кръв и това го е оформило, като устойчив характер .

„Когато обещая нещо трябва и да го изпълня, максимално бързо и прецизно. Обещавам само когато съм убеден ,че мога да се справя с поставените цели“, споделя Манев.

Председателя и създателя на ПП “Средна Европейска класа“ Георги Манев си е поставил като свои цели и задачи – създаване на средна класа в България.

За тези 27 години законодателството според него работи за една шепа олигарси, които ограбили прехода и надеждите на всички българи.

„Законите ни са правени само за тях и за това смятам, че не са целесъобразни, спрямо мнозинството, защото не защитават общите интереси. Това е така, за да могат „цепата“ хора да бъдат облагодетелствани. Законодателната ни система трябва да се промени“, смята Манев.

Целта на партията, чийто лидер е той е да се създаде устойчива и стабилна средна класа по европейски стандарти.

Искам хората да живеят нормално и щастливо в родината си, а това може да се постигне само със законодателни инициативи, такива каквито противоречат на лобистките поправки, които са внасяни до този момент, като законопроекти. Законите трябва да се изградят така, че да работят за хората и за малкия и среден бизнес, категоричен е кандидат депутат от Перник.

В изпълнителния комитет на партията, чийто основател е Манев са народната певица Жечка Сланинкова и естрадната певица Кристина Димитрова. Учредител в този комитет бил и Гого от бившата „Тоника СВ“.

„Това са все хора от изкуството, които ни подпомагат в каузата на „Обединени патриоти“ -законите да работят за културните дейци, а не да ограничават възможностите им и да виждаме как тези хора са изоставени от държавата си, макар да са дали целият си живот за българската култура“, поясни Манев.

„В нашата партия се говори и за бизнес, и за политика и за култура, защото смятам, че от културата на един политик , зависи как ще живее всеки човек в нашата страна“, твърди председателят на ПП „Средна европейска класа“.

В изпълнителния комитет на партията му е и Радости Кишишев , една от емблемите на родният футбол,който знае проблемите на спорта. Георги Манев завява категорично, че около него има и професионални лекари и зъболекари, които познават прекрасно системата на здравеопазването.

„Заобиколен съм и от много бизнесмени, които ежедневно се сблъскват с „административния капацитет“ на държавата ни, който за мен е много слаб. Той е бюрократичен и изпълнен с корупционни практики, а законите му позволяват и да ги върши. Именно в тази посока са и моите възгледи за работа в следващото Народно събрание“, каза в заключение Манев.

Коалиция „Обединени патриоти“ е под №17 в интегралната бюлетина за предсрочните избори за народни представители на 26 март.

Be the first to comment

Leave a Reply